Wij van StreekSelecties selecteren met liefde voor het Nederlandse product de mooiste lekkernijen uit alle windstreken. Speciaal voor dit pakket hebben we uit iedere provincie een pareltje gevonden. Alle makers hebben stuk voor stuk één ding gemeen: ze hebben passie en zijn trots op hun prachtige product!

Bij StreekSelecties staan we bekend om onze eigenwijze manier waar op we beter eten, beter beschikbaar maken. Met betere bereidingen, betere ingrediënten, betere transparantie en betere verhalen zijn onze producten aantoonbaar lekkerder.

Vragen over het 12 Provincies ontbijt pakket?

Ben u enthousiast over het pakket en zou u graag de producten online willen bestellen? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen.

Helaas zijn deze producten speciaal ontwikkeld voor het “12 Provincies ontbijt pakket” van de Postcode Loterij en niet in de winkel of online bestelbaar.  U kunt wel bij elk product meer informatie vinden over de maker achter het product.

Veelgestelde vragen over het 12 Provincies Ontbijt Pakket hebben we voor u samengesteld. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

© Copyright - Streekselecties