Pinda kaas

indakaas. Ze maakt het al jaren zelf thuis. “10 jaar geleden begon ik serieus te experimenteren en ontstonden er bijzondere soorten pindakaas, gemaakt van onder meer cashewnoten en pistachenoten. Hiermee stond ik op markten in Amsterdam. Uiteindelijk ben ik een jaar later mijn eigen pindakaasmakerij gestart. Vanaf 2016 maken we de lekkerste pindakaas vanuit Sassenheim!

Na jaren experimenteren en proeven met vrienden en familie ontdekte Maxine hoe je echt lekkere PINDAKAAS maakt. Ze startte de eerste echte kleinschalige PINDAKAASMAKERIJ van Nederlandin Amsterdam.

Échte producten, ambachtelijk gemaakt. En dat maakt het zo lekker!

 

 

In onze PINDAKAASMAKERIJ hopen we onze droom om écht een verschil te maken in de maatschappij, te verwezenlijken. Eerlijkheid is voor haar belangrijk; eerlijke smaken, eerlijke producten en eerlijk ondernemen. Hiermee hoopt Maxine andere bedrijven te inspireren. Want volgens haar kan een onderneming alleen succesvol zijn wanneer het ook haar verantwoordelijkheid in de maatschappij pakt.

website van Maxime